طرز تهیه مسقطی کاسه ای
مواد لازم :
نشاسته 200 گرم
شكر 400 گرم
آب 1.5 لیتر
گلاب 0.5 فنجان
روغن 100 گرم
خلال بادام 100 گرم
شكر 400 گرم
آب 1.5 لیتر
گلاب 0.5 فنجان
روغن 100 گرم
خلال بادام 100 گرم
طرز تهیه :
نشاسته را در 6 تا 7 پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میكنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و كمی غلیظ شود ، بعد شكر و گلاب را اضافه میكنیم و خلال بادام را میشوئیم و داخل می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میكنیم و مسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود , مایه را در پیاله های كوچك بلوری میریزیم و روی آنرا با كمی پسته چرخ كرده تزیین میكنیم .
ممكن است به جای 100 گرم روغن 150 گرم كره را بدون داغ كردن و جرم گرفتن مصرف نمود .
ممكن است نشاسته كمی ترش باشد در اینصورت باید مقداری آب سرد روی نشاسته ریخت و مخلوط نمود بعد از رسوب شدن نشاسته آب آنرا خالی كرد و بعد آب منظور شده را با آن مخلوط نمود .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست
ممكن است به جای 100 گرم روغن 150 گرم كره را بدون داغ كردن و جرم گرفتن مصرف نمود .
ممكن است نشاسته كمی ترش باشد در اینصورت باید مقداری آب سرد روی نشاسته ریخت و مخلوط نمود بعد از رسوب شدن نشاسته آب آنرا خالی كرد و بعد آب منظور شده را با آن مخلوط نمود .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست