close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ترافل شکلات| آشپزباشی

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


طرز تهیه ترافل شکلات| آشپزباشی

طرز تهیه ترافل شکلات| آشپزباشی

طرز تهیه ترافل شکلات| آشپزباشی
طرز تهیه ترافل شکلات| آشپزباشی
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 30 khanevadehh
    2 59 khanevadehh
    2 235 khanevadehh
    3 84 khanevadehh
    6 1870 khanevadehh
    1 63 khanevadehh
    1 88 khanevadehh
    1 42 khanevadehh
    1 32 khanevadehh
    1 34 khanevadehh
    1 103 khanevadehh
    1 47 khanevadehh
    0 61 atefe
    0 55 banafshe
    0 66 banafshe
    0 47 banafshe
    0 52 banafshe
    0 77 saghar
    0 54 saghar
    0 56 saghar

    طرز تهیه ترافل شکلات| آشپزباشی

    این مطلب رو در پنجشنبه 15 ارديبهشت 1390 ساعت: 22:30 در سایت قرار داده است.

     

     

    مواد لازم:

    طرز تهیه:


    شکلات تلخ را در ظرف مناسب و گودى بریزید و به مدت دو دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا ذوب شود و یا ظرف را در ظرف بزرگترى محتوى آب داغ بر روى حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا به تدریج ذوب شود. خامه را در ظرفى جداگانه روى حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. آن را حدود ۲۰ ثانیه بجوشانید و سپس شکلات و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و به سرعت هم بزنید. بهتر است از همزن برقى براى این منظور استفاده کنید. این مخلوط را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را گرفته و سفت شود. آن را از یخچال خارج کنید و با دست به صورت گلوله هاى کوچک درآورده در پودر کاکائو بغلتانید و در ظرف چیده سرو نمایید. مى توانید به جاى پودر کاکائو از پودر نارگیل یا پودرقند نیز استفاده کنید.

    موضوع: دسرهای خارجی,
    برچسب ها : ,,,,,,
    تعداد بازديد : 3916
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه آیس پک (قورباغه مایوس)
    طرز تهیه کرم کاستارد با ژله
    طرز تهیه کارامل و ژله و میوه
    طرز تهیه دسر پاناکوتا
    طرز تهیه دسر پرتقال
    طرز تهیه دسر شارلوت
    دسر تیرامیسو Tiramisu
    دسر پای ریواس
    دسر نسکافه
    دسر موز وبستنی

    بخش نظرات این مطلب

    این نظر توسط زهرا در تاریخ 1391/11/12 و 16:47 دقیقه ارسال شده است

    عالی بود!


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت