close
تبلیغات در اینترنت
آموزش پخت باقلوای یزد

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


آموزش پخت باقلوای یزد

آموزش پخت باقلوای یزد

آموزش پخت باقلوای یزد
آموزش پخت باقلوای یزد
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 33 khanevadehh
    2 62 khanevadehh
    2 239 khanevadehh
    3 87 khanevadehh
    6 1873 khanevadehh
    1 66 khanevadehh
    1 91 khanevadehh
    1 46 khanevadehh
    1 35 khanevadehh
    1 40 khanevadehh
    1 108 khanevadehh
    1 50 khanevadehh
    0 66 atefe
    0 58 banafshe
    0 69 banafshe
    0 50 banafshe
    0 55 banafshe
    0 80 saghar
    0 57 saghar
    0 59 saghar

    آموزش پخت باقلوای یزد

    این مطلب رو در شنبه 28 اسفند 1389 ساعت: 15:31 در سایت قرار داده است.

    آموزش پخت باقلوا
    آموزش پخت باقلوای یزد
    تهیه این شیرینی سنتی یزد، کمی مشکل است. ولی مطمئناً اگر آنرا در منزل تهیه کنید از طعم آن بیشتر لذت خواهید برد.
    برای تهیه باقلوا باید خمیری مشابه خمیر نان تهیه کنید که لواش باقلوا گفته می شود و یک مایه محتوی پودر پسته که در میان باقلوا قرار می گیرد و یک شربت که برای شیرین کردن ، روی آن داده می شود.

    آموزش پخت باقلوای یزد

    مواد لازم برای تهیه مایه داخل باقلوا :

    300 گرم    پودر پسته یا بادام
    150 گرم    پودر قند
    نصف قاشق غذا خوری    هل

    طرزتهیه:

    پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل خوب ، مخلوط کرده و آنرا نگه می داریم.

    مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا :

    نیم کیلو    شکر
    دولیوان    آب
    نصف لیوان    گلاب

    طرز تهیه:
    شکررا با آب مخلوط کرده روی آتش می گذاریم. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد، گلاب را اضافه می کنیم و پس از چند جوش ، دیگر شربت را از روی اجاق برداشته ، و از صافی رد می کنیم و نگاه می داریم تا در زمان لازم از آن استفاده کنیم.

    مواد لازم برای تهیه لواش باقلوا :

    2عدد    زرده تخم مرغ
    3قاشق سوپخوری    روغن مایع
    نصف قاشق مرباخوری    بکینگ پودر
    یک استکان     شیر
    100گرم    کره
    کمی    نمک
    کمی    گلاب
    به مقدار کافی    آرد سفید

    طرز تهیه لواش باقلوا و طرز تهیه شیرینی:

    بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده ، روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کرده ، شیر را به آن می افزائیم وخوب مخلوط می کنیم. آرد را الک کرده و کم کم به مایع موجود اضافه می کنیم تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و می گذاریم 1الی 2ساعت بماند. سپس ازخمیر گلوله ای به اندازه یک نارنگی برداشته ، به وسیله وردنه آنرا کاملاً نازک می کنیم. جعبه ای فلزی ( یا ظرفی که قابل استفاده درفرباشد ) را انتخاب کرده و خمیر را کف آن پهن می کنیم . لواش دوم را به همین ترتیب پهن کرده و روی لایه ی اول لواش قرارمی دهیم سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی 2 لایه خمیر پهن می کنیم و با دست کاملاً فشارمی دهیم سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد می پاشیم. مجدداً یک لواش دیگر را باز کرده، با وردنه خوب نازک می کنیم و روی موادمان قرار می دهیم سپس کناره های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کرده و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش می دهیم. کره را داغ کرده و روی شیرینی می ریزیم . پس ازآنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد جعبه باقلوا را درقسمت پائینی فری که قبلا با حرارت 350 درجه بمدت 20 دقیقه گرم شده قرار می دهیم و سپس10 الی 15 دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی قرار می دهیم تا روی باقلوا طلایی رنگ شود. پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن می ریزیم تا کاملاً جذب شیرینی شود. و می گذاریم شیرینی سرد شود. اکنون باقلوای شما حاضر است . در صورت تمایل مجداً کمی شربت بتدریج روی باقلواها بریزید

    موضوع: شیرینی های محلی,
    برچسب ها : ,
    تعداد بازديد : 2700
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    آموزش پخت شیرینی بامیه

    بخش نظرات این مطلب

    این نظر توسط narges در تاریخ 1390/10/25 و 19:04 دقیقه ارسال شده است

    vaghean behtarin nemonehaye shirinihaye sonati dar inja peyda mishavad´
    ba tashakor az modiriate website
    شکلک


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت