close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه فالوده شیرازی-دسر ایرانی

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


طرز تهیه فالوده شیرازی-دسر ایرانی

طرز تهیه فالوده شیرازی-دسر ایرانی

طرز تهیه فالوده شیرازی-دسر ایرانی
طرز تهیه فالوده شیرازی-دسر ایرانی
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 36 khanevadehh
    2 64 khanevadehh
    2 244 khanevadehh
    3 91 khanevadehh
    6 1876 khanevadehh
    1 70 khanevadehh
    1 95 khanevadehh
    1 48 khanevadehh
    1 39 khanevadehh
    1 43 khanevadehh
    1 112 khanevadehh
    1 52 khanevadehh
    0 69 atefe
    0 61 banafshe
    0 75 banafshe
    0 54 banafshe
    0 57 banafshe
    0 84 saghar
    0 61 saghar
    0 63 saghar

    طرز تهیه فالوده شیرازی-دسر ایرانی

    این مطلب رو در سه شنبه 24 اسفند 1389 ساعت: 16:50 در سایت قرار داده است.

    نشاسته و آب را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد. خمیر فالوده را كنار بگذارید تا ولرم شود. سپس آن را در قیف مخصوص بریزید...

    طرز تهیه فالوده شیرازی

     مواد لازم برای شربت  فالوده :
    شكر/300 گرم
    آب/600میلی گرم
    گلاب/800 گرم
    جوهرلیمو/یك چهارم قاشق چایخوری
    دانه ی هل سبز/10 عدد

    مواد لازم برای نیم كیلو  فالوده :
    نشاسته ی گل /200 گرم
    آب /یك لیتر

    طرز تهیه:
    آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید. جوهر لیمو را در 2 قاشق سوپخوری آب حل كرده، به آب و شكر اضافه كنید. اجازه دهید شربت غلیظ شود. گلاب و دانه های هل را افزوده و بعد از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا سرد شود. شربت را در فریزر قرار دهید تا ببندد، سپس در كیسه بریزید و به شكل پخ پودری در آورده و آن را تازمان سرو فالوده در فریزر بگذارید(این مایه را در دستگاه بستی ساز هم می توانید بریزید تا بلورهای یخ ریز یا پخ پودری به شما بدهد.

    نشاسته و آب را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد. خمیر فالوده را كنار بگذارید تا ولرم شود. سپس آن را در قیف مخصوص بریزید و از بالا با فشار دادن قیمت آن را در آب سرد كه بلورهای یخ در آن هست بریزید. وقتی فالوده خودش را گرفت آن را با كفگیر برداشته وبا پودر یخ شربت، مخلوط و سرد كنید، یا آن كه برای سرو در زمانی دیگر آن را در فریزر قرار دهید.

    نكته :
    1- این دستور دارای 2000كیلو كالری انرژی و500 گرم كربوهیدارات می باشد.
    2- در هنگام پخت فالوده، حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آب خمیر فالوده دیر تبخیر شود و در حین تبخیرآب، نشاسته پخته شود. نشانه ی پخته شدن خمیر، كشدار وبراق شدن آن است.
    3- اگر خمیر سفت وسفید باشد یعنی خمیر خام است و رشته های فالوده در آب خرد می شود.
    4- بهترین نشاسته قابل استفاده برای تهیه فالوده نشاسته گندم است.
    5- دمای خمیر فالوده باید به حدی باشد كه انگشت را بدون آن كه بسوزد بتوان در آن نگهداشت.ن
    6- به طوركلی نسبت حجمی نشاسته ی گندم به آب یك هفت است كه از هفت قسمت آب، یك قسمت سرد بوده برای حل كردن نشاسته استفاده می شود، شش قسمت دیگر آب جوش آمده است كه تدریجاً نشاسته ی حل شده به آن اضافه می گردد.
    7- در تولید صنعتی شربت یا مخلوط یخ و شربت (یخ در بهشت) هنگام سرو اضافه می شود تا از دوفازی شدن (دو لایه شدن مایه ی فالوده وشربت) جلوگیری گردد.

    موضوع: دسر های ایرانی,

    تعداد بازديد : 2119
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه مسقطی کاسه ای
    دسر ایرانی بورانی بادمجان با ماست
    دسر حلوای خرما
    آموزش تهیه دسر ایرانی شعله زرد

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت