loading...
آشپزباشی-Ashpazbashi
مجله اینترنتی آشپزباشی

به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

Welcome to Ashpazbashi web

 

www.Ashpazbashi.rzb.ir

********************************************************************

امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

 

آخرین ارسال های انجمن
Sarashpaz بازدید : 981 جمعه 20 اسفند 1389 نظرات (0)

 

 

مواد لازم:

آرد گندم = 150 گرم
خرما=500 گرم
روغن مایع=120 گرم
گلاب= 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده=1 قاشق مربا خوری
پودرهل ودارچین= مقداری
پودر پسته وبادام وپودر نارگیل= به مقدار دلخواه برای تزیین
طرز تهیه:
آرد را الک کرده و بو می دهیم تا رنگش متمایل به قهوه ای شود سپس روغن را به آن اضافه کرده خوب بهم می زنیم. خرما را از هسته جدا کرده و چرخ می کنیم( یا با دست کاملا له می کنیم) وبه آرد وروغن اضافه می کنیم و کاملا بهم می زنیم سپس گلاب وزعفران دم کرده وهل و دارچین را هم به مواد اضافه می کنیم و با یک قاشق بزرگ مواد را با هم کاملا مخلوط می کنیم. وقتی که مواد کاملا به خورد هم رفتند ظرف محتوی حلوا را از روی شعله برداشته وصبر می کنیم تا کمی سرد شود ( در این مرحله حلوا را با دست ورز دهیم و اگر احساس کردیم که کمی خشک است می توانیم خیلی کم روغن مایع اضافه کنیم و دومرتبه ورز دهیم (ورز دادن خیلی مهم است). سپس حلوا را درون ظرف مورد نظر ریخته وبا پودر پسته و بادام تزیین می کنیم.
تجربه شخصی: ممکن است وقتی که حلوا را در ظرف می ریزید حس کنید که اگر بماند خشک می شود .توصیه من این است که حتما حلوای خرمایی را که با این دستور تهیه می کنید پس از ریختن در ظرف مورد نظر وتزیین، رویش را سلفون بکشید و یا ظرف را درون یک کیسه قرار داده وراههای ورود هوا را مسدود کنید .به این ترتیب حتی اگر حلوا کمی خشک شده باشد نرم می شود.و همینطور پس از هر بار استفاده از حلوا پوشش رویش یادتان نرود.
حلوای خرما(2)
مواد لازم:
آردسفید: 1پیمانه
روغن مایع: 100 گرم
خرما: 300 گرم
گلاب: 1 لیوان
آب: 1/2 لیوان
زعفران: 1قاشق چایخوری
هل : 1 قاشق چایخوری
پودر پسته وبادام برای تزیین: مقداری
طرز تهیه:
آرد سفید را کاملا بو داده تا رنگش متمایل به قهوه ای شو دسپس روغن را اضافه می کنیم وکاملا مخلوط می کنیم. خرما ها را که در ظرفی دیگر هسته گرفته وکاملا له کرده ایم، با آب وگلاب مخلوط می کنیم وهم می زنیم تا مخلوطی یک دست حاصل شود سپس این مخلوط را به آرامی به آرد وروغن اضافه می کنیم و روی شعله هم می زنیم . هل وزعفران را که با مقدار بسیار کمی آب جوش دم کرده ایم را نیز به مواد اضافه می کنیم .هم زدن روی شعله را تا کشیده شدن آب حلوا ویکدست شدن آن ادامه می دهیم . سپس از روی شعله برداشته وقتی که کمی سرد شد در ظرف مورد نظر ریخته وتزیین می کنیم.
گفتم شاید این مقادیر هم براتون به درد بخور باشه
هر 1پبمانه آب: 200گرم
1پیمانه شیر: 200گرم
1 پیمانه روغن آب کرده : 200 گرم
1پیمانه آرد: 125 گرم
1پیمانه شکر: 200 گرم
1 قاشق سوپخوری پر آرد: 25 گرم
1 قاشق سوپخوری شکر: 25 گرم
1 قاشق سوپخوری روغن آب کرده: 20 گرم

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
به مجله اينترنتي و خانوادگي آشپز باشي خوش آمديد... شما نيز ميتوانيد با عضويت در سايت يكي از نويسندگان سايت باشيد...و مطالب مورد علاقه خود را در ديد همگان قرار دهيد Ashpazbashi Admin
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ماه عسل امسال بدون اجرای احسان علیخانی را میپسندید؟؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 172
  • کل نظرات : 251
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 238
  • آی پی امروز : 34
  • آی پی دیروز : 78
  • بازدید امروز : 55
  • باردید دیروز : 1,009
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 55
  • بازدید ماه : 5,221
  • بازدید سال : 32,482
  • بازدید کلی : 1,050,862
  • کدهای اختصاصی