close
تبلیغات در اینترنت
سوپ وانیل و طالبی

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


سوپ وانیل و طالبی

سوپ وانیل و طالبی

سوپ وانیل و طالبی
سوپ وانیل و طالبی
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 33 khanevadehh
    2 62 khanevadehh
    2 239 khanevadehh
    3 87 khanevadehh
    6 1873 khanevadehh
    1 66 khanevadehh
    1 91 khanevadehh
    1 46 khanevadehh
    1 35 khanevadehh
    1 40 khanevadehh
    1 108 khanevadehh
    1 50 khanevadehh
    0 66 atefe
    0 58 banafshe
    0 69 banafshe
    0 50 banafshe
    0 55 banafshe
    0 80 saghar
    0 57 saghar
    0 59 saghar

    سوپ وانیل و طالبی

    این مطلب رو در پنجشنبه 19 اسفند 1389 ساعت: 12:43 در سایت قرار داده است.

    سوپ وانیل و طالبی

    درهنگام خرید طالبی، انگشت خود را بر روی قسمت انتهایی ساقه آن قرار داده، فشار دهید و بو بکشید، باید که بوی گل بدهد.
    زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده را برای بعد کنار بگذارید. وانیل را از طول با استفاده ازچاقو برش داده و دانه های آن را با نوک چاقو بیرون بیاورید و سپس با زرده تخم مرغ و شکر در کاسه ای فلزی با هم مخلوط کنید.
    کاسه فلزی را بر روی قابلمه آب جوش گذاشته و سریع بهم بزنید تا نرم و روشن بشود. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مخلوط کمی سفت شود. آنگاه آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
    یک سانتیمتر از دو سر طالبی را ببرید این باعث میشود که انتهای دو سر طالبی تخت شود و از آن بتوان به عنوان کاسه استفاده کرد.
    طالبی را از وسط به دو نیم کرده و با قاشق دانه های آن را خارج کنید. گوشت آن را با قاشق از دو نیمه طالبی درآورید، مراقب باشید که پوسته آن ترک نخورد. مغز طالبی را  در مخلوط کن ریخته و آنقدر بزنید تا نرم شود.
    آنگاه آن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
    مخلوط را در ظرف های پوست طالبی ریخته و روی آن را با خرده های پودر شکلات تزیین کنید.
    برای تهیه شربت، تمام مواد را در مخلوط کن برقی (یا دستی) ریخته و مخلوط کنید تا کف کند.(دیواره لیوان را میتوانید مرطوب کرده و شکر بزنید تا شکر به دیواره آن بچسبد.)
    مخلوط کف کرده را در لیوان بریزید و به همراه سوپ طالبی سرو نمایید.

    مواد لازم: 
    • یک عدد طالبی یا گرمک درشت
    • 4 عدد تخم مرغ درشت
    • یک عدد غلاف وانیل
    • 4 قاشق پر شکر دانه درشت
    • پودر شکلات برای تزیین
    • مواد لازم برای تهیه شربت:
    • 2 عدد سفیده تخم مرغ
    • یک مشت یخ
    • آب نصف لیمو
    • 30 تا 60 میلی لیتر لیموناد
    وسایل مورد نیاز: 

    مخلوط کن برقی یا دستی

    چه چیزی بخرید: 

    طالبی یا گرمک درشت, تخم مرغ درشت, لیموناد

    خلاصه ای در باره این رسپی: 

    هیچ میدونستین با طالبی هم میشه سوپ درست کرد؟ اصلا هم سخت نیست فقط کافیه 4 تا تخم مرغ و یک غلاف وانیل و کمی شکر داشته باشین تا این سوپ رو آماده کنین.

    موضوع: آش و سوپ,
    برچسب ها : ,
    تعداد بازديد : 513
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
    آش نذری (گیلان)
    طرز تهیه کویی آش گیلانی
    آش گوشواره آذربایجان
    سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج
    سوپ مخلوط چینی
    آش گوجه‌سبز

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت