close
تبلیغات در اینترنت
خورش قيمه خلال و زرشك

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


خورش قيمه خلال و زرشك

خورش قيمه خلال و زرشك

خورش قيمه خلال و زرشك
خورش قيمه خلال و زرشك
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 17 khanevadehh
    2 53 khanevadehh
    2 228 khanevadehh
    3 77 khanevadehh
    6 1859 khanevadehh
    1 58 khanevadehh
    1 82 khanevadehh
    1 35 khanevadehh
    1 26 khanevadehh
    1 27 khanevadehh
    1 83 khanevadehh
    1 43 khanevadehh
    0 42 atefe
    0 50 banafshe
    0 48 banafshe
    0 42 banafshe
    0 44 banafshe
    0 56 saghar
    0 46 saghar
    0 49 saghar

    خورش قيمه خلال و زرشك

    این مطلب رو در جمعه 20 اسفند 1389 ساعت: 1:21 در سایت قرار داده است.

    مواد لازم:
    گوشت گوساله= 500 گرم
    زرشك =50 گرم
    خلال بادام =100 گرم
    پيازمتوسط= يك عدد
    نمك و فلفل= به ميزان لازم
    روغن براي سرخ‌كردن= دو قاشق غذاخوري
    شكر= يك قاشق غذاخوري
    زعفران =نصف قاشق چايخوري
    ليمو عماني= چهار عدد
    طرز تهیه:
    پياز را خرد كرده، با كمي روغن تفت مي‌دهيم. در همين حالت رب را هم اضافه مي‌كنيم سپس گوشت را قيمه‌اي خورد كرده به مواد اضافه و همه مواد را كمي تفت مي‌دهيم، پس از آن دو ليوان آب اضافه كرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را كم مي‌كنيم و مي‌گذاريم به مدت يك ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقيقه ليمو عماني‌ها را با چنگال سوراخ كرده و در خورش مي‌اندازيم و اجازه مي‌دهيم خورش به مدت يك ساعت ديگر با شعله كم بپزد. زرشك را شسته با كمي روغن (ترجيحا روغن حيواني) و شكر تفت مي‌دهيم و در پايان به همراه زعفران به خورش اضافه كرده و خورش را پنج دقيقه با حرارت ملايم روي شعله نگه مي‌داريم.
    خورش در اصل با زرشك سياه طبخ مي‌شود.
    خورش فوق يكي از خورش‌هاي اصيل كرمانشاه مي‌باشد كه در همه مراسم رسمي طبخ مي‌شود

    موضوع: خورشت ها,
    برچسب ها : ,
    تعداد بازديد : 552
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    خورشت مرغ مکزیکی
    طرز تهیه خورشت نارنگی
    طرز تهیه فسنجان گیلانی
    خورشت لوبيا سبز

    بخش نظرات این مطلب

    این نظر توسط سرباز در تاریخ 1389/12/20 و 5:14 دقیقه ارسال شده است

    سلام .وب خوبی داری با تبادل لینک موافقی اگه موافقی وبم رو با نام دانلود ایرانیان لینک کن بعد خبرم کن وب تو رو هم لینک کنم


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت