close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه دسر ایرانی شعله زرد

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


آموزش تهیه دسر ایرانی شعله زرد

آموزش تهیه دسر ایرانی شعله زرد

آموزش تهیه دسر ایرانی شعله زرد
آموزش تهیه دسر ایرانی شعله زرد
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 23 khanevadehh
    2 56 khanevadehh
    2 232 khanevadehh
    3 81 khanevadehh
    6 1862 khanevadehh
    1 61 khanevadehh
    1 84 khanevadehh
    1 38 khanevadehh
    1 28 khanevadehh
    1 28 khanevadehh
    1 86 khanevadehh
    1 44 khanevadehh
    0 45 atefe
    0 52 banafshe
    0 51 banafshe
    0 44 banafshe
    0 48 banafshe
    0 59 saghar
    0 50 saghar
    0 53 saghar

    آموزش تهیه دسر ایرانی شعله زرد

    این مطلب رو در چهارشنبه 18 اسفند 1389 ساعت: 15:08 در سایت قرار داده است.

    Sholeh-Zard

    Ingredients: (4 servings)
    · rice, 500 grams
    · sugar, 1 kg
    · cooking oil
    · saffron, 1/2 teaspoon
    · rosewater, 1/2 cup
    · pistachio, crushed
    · almond, crushed
    · cinnamon, one teaspoon
    Directions:
    Wash rice a few times until the water is clear, then drain. Add six times water and bring to a boil, removing the foam. When rice softens completely, add sugar and stir well.
    Dissolve saffron in half a cup of hot water and add to the mix. Heat up oil and also add to the mix. Add in most of the almonds and the rosewater. Stir well and cover. Cook in oven at low temperature for half an hour. Serve with pistachio, almond and cinnamon sprinkled on top.


    شله زرد

    مواد لازم (برای 4 نفر):
    برنج 500 گرم
    شکر 1 کیلو
    روغن
    زعفران 2/1 قاشق مربا خوری
    گلا ب 2/1 پیمانه
    پسته و بادام خرد شده
    دارچین 1 قاشق

    طرز تهیه:
    برنج را بخوبی می شوییم تا آب آن کاﻤﻸ زلا ل شود بعد 2 برابر برنج آب روی برنج میریزیم و برنج را روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید گاهی کف برنج را می گیریم وقتی مغز برنج نرم شد شکر را بدقت تمیز می کنیم و داخل برنج می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا شله زرد کاﻤﻸ جا بیافتد . در صورتیکه شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه دیگر آب گرم اضافه می کنیم بعد زعفران را داخل شله زرد می ریزیم سپس روغن را داغ و صاف می کنیم و به آن اضافه می کنیم
    آنگاه کمی از بادام را کنار می گذاریم و بقیه بادام را می شوییم و داخل شله زرد می ریزیم و گلا ب را نیز اضافه می کنیم و شله زرد را بهم می زنیم تا تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند بعد در شله زرد را می بندیم و می گذاریم با حرارت ملا یم برای نیم ساعت بماند . بعد دیگ را زمین می گذاریم و بهم می زنیم و شله زرد را در ظرف می کشیم و روی آنرا با دارچین
    و خلا ل پسته و بادام تزیین می کنیم .

    موضوع: دسر های ایرانی,
    برچسب ها : ,
    تعداد بازديد : 644
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه مسقطی کاسه ای
    دسر ایرانی بورانی بادمجان با ماست
    طرز تهیه فالوده شیرازی-دسر ایرانی
    دسر حلوای خرما

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت