close
تبلیغات در اینترنت
استیک کوردن بلوی فرانسوی

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


استیک کوردن بلوی فرانسوی

استیک کوردن بلوی فرانسوی

استیک کوردن بلوی فرانسوی
استیک کوردن بلوی فرانسوی
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 33 khanevadehh
    2 62 khanevadehh
    2 239 khanevadehh
    3 87 khanevadehh
    6 1873 khanevadehh
    1 66 khanevadehh
    1 91 khanevadehh
    1 46 khanevadehh
    1 35 khanevadehh
    1 40 khanevadehh
    1 108 khanevadehh
    1 50 khanevadehh
    0 66 atefe
    0 58 banafshe
    0 69 banafshe
    0 50 banafshe
    0 55 banafshe
    0 80 saghar
    0 57 saghar
    0 59 saghar

    استیک کوردن بلوی فرانسوی

    این مطلب رو در یکشنبه 14 فروردين 1390 ساعت: 21:04 در سایت قرار داده است.

    استیک کوردن بلوی فرانسوی


    ● مواد لازم:
    ▪ فیله گوساله: ۸ تکه
    ▪ کالباس تنوری مرغ: ۴ ورقه
    ▪ پنیر گودا: ۴ ورقه
    ▪آرد سفید: به‌میزان لازم
    ▪ تخم‌مرغ: ۲ عدد
    ▪ آرد سوخاری درشت: به‌میزان لازم
    ▪ آرد سوخاری ریز: به‌میزان لازم
    ▪ روغن مایع و کره: به‌میزان لازم


    steyk-faransavi


    ● طرز تهیه:
    فیله‌های گوساله را درون یک کیسه فریزر بگذارید و با استیک‌کوب (گوشت‌کوب مخصوص استیک) روی گوشت‌ها بکوبید. دقت کنید که گوشت‌ها سوراخ نشوند. یک تکه کالباس و دو تکه پنیر گودا را کوچک‌تر از اندازه گوشت‌ها برش دهید، طوری که لبه‌های گوشت یک تا ۲ سانتیمتر فاصله داشته باشند و لبه‌های گوشت روی هم قرار گیرند و بین شان فاصله نماند. کالباس را بین دو قطعه پنیر بگذارید و بین دو تکه فیله گوشت قرار دهید و در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم‌مرغی که با چنگال زده‌اید بزنید و در آخر، در مخلوط آرد سوخاری ریز و درشت بغلتانید. ماهیتابه‌ای را گرم کنید و روغن و کره را در آن بریزید. وقتی گرم شد، استیک‌ها را با حرارت ملایم در آن سرخ کنید. غذا آماده است و می‌توانید آن را با سبزیجات پخته شده سرو کنید

    موضوع: استیک,
    برچسب ها : ,,,,,,,
    تعداد بازديد : 641
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه استیک شاورما
    استیک گوشت گوساله همراه با سس سالسای تند و سالاد رازیانه

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت