سوپ وانیل و طالبی
درهنگام خرید طالبی، انگشت خود را بر روی قسمت انتهایی ساقه آن قرار داده، فشار دهید و بو بکشید، باید که بوی گل بدهد.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده را برای بعد کنار بگذارید. وانیل را از طول با استفاده ازچاقو برش داده و دانه های آن را با نوک چاقو بیرون بیاورید و سپس با زرده تخم مرغ و شکر در کاسه ای فلزی با هم مخلوط کنید.
کاسه فلزی را بر روی قابلمه آب جوش گذاشته و سریع بهم بزنید تا نرم و روشن بشود. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مخلوط کمی سفت شود. آنگاه آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
یک سانتیمتر از دو سر طالبی را ببرید این باعث میشود که انتهای دو سر طالبی تخت شود و از آن بتوان به عنوان کاسه استفاده کرد.
طالبی را از وسط به دو نیم کرده و با قاشق دانه های آن را خارج کنید. گوشت آن را با قاشق از دو نیمه طالبی درآورید، مراقب باشید که پوسته آن ترک نخورد. مغز طالبی را در مخلوط کن ریخته و آنقدر بزنید تا نرم شود.
آنگاه آن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
مخلوط را در ظرف های پوست طالبی ریخته و روی آن را با خرده های پودر شکلات تزیین کنید.
برای تهیه شربت، تمام مواد را در مخلوط کن برقی (یا دستی) ریخته و مخلوط کنید تا کف کند.(دیواره لیوان را میتوانید مرطوب کرده و شکر بزنید تا شکر به دیواره آن بچسبد.)
مخلوط کف کرده را در لیوان بریزید و به همراه سوپ طالبی سرو نمایید.
- یک عدد طالبی یا گرمک درشت
- 4 عدد تخم مرغ درشت
- یک عدد غلاف وانیل
- 4 قاشق پر شکر دانه درشت
- پودر شکلات برای تزیین
- مواد لازم برای تهیه شربت:
- 2 عدد سفیده تخم مرغ
- یک مشت یخ
- آب نصف لیمو
- 30 تا 60 میلی لیتر لیموناد
مخلوط کن برقی یا دستی
طالبی یا گرمک درشت, تخم مرغ درشت, لیموناد
هیچ میدونستین با طالبی هم میشه سوپ درست کرد؟ اصلا هم سخت نیست فقط کافیه 4 تا تخم مرغ و یک غلاف وانیل و کمی شکر داشته باشین تا این سوپ رو آماده کنین.