loading...
آشپزباشی-Ashpazbashi
مجله اینترنتی آشپزباشی

به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

Welcome to Ashpazbashi web

 

www.Ashpazbashi.rzb.ir

********************************************************************

امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

 

آخرین ارسال های انجمن
Sarashpaz بازدید : 1020 شنبه 13 فروردین 1390 نظرات (0)

طرز تهیه کیک سیب هلندی

كیك سیب به سبك هلندی را تجربه كنید.سیب‌‌ ها را بپزید، پوست آن ها را بگیرید، هسته های آن ها را جدا كرده و به برش های نازك تقسیم كنید. سپس آن ها را...

طرز تهیه کیک سیب هلندی

 

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم برای 12 تا 16 قطعه مربع شكل:

تخم مرغ                                               2 عدد

شكر                                                175 گرم

وانیل                                     نصف قاشق چایخوری

كره                                                  85 گرم

شیر                                             75 میلی گرم

آرد                                               125 گرم

دارچین                                   نصف قاشق چایخوری

بیكینگ پودر                                 2 قاشق چایخوری

خامه                                            75 میلی گرم

سیب                                                   2 عدد

 

طرز تهیه:

1- فر را از قبل روی 200 درجه سانتی گراد، یا شماره ی 4 گاز، گرم كنید.

2- تخم مرغ ، شكر و وانیل را در یك كاسه بزرگ آن قدر هم بزنید تا مایه ی خمیری سفت و ضخیمی به دست آید.

3- كره را با شیر در یك قابلمه حرارت دهید. سپس آن را درون مایه ی تخم مرغی بالا بریزید و هم بزنید.

4- آرد، دارچین و بیكینگ پودر را با هم الك كنید و به آرامی داخل مخلوط بالا بریزید.

5- مخلوط را درون قالب کیک‌ چرب شده بریزید و سطح آن را صاف كنید.

6- سیب‌‌ ها را بپزید، پوست آن ها را بگیرید، هسته های آن ها را جدا كرده و به برش های نازك تقسیم كنید. سپس آن ها را روی خمیر كیك بچینید (موقع چیدن به ته فرو می روند).

7- یك قاشق چایخوری شكر روی خمیر كیك بپاشید و به مدت ده دقیقه آن را در فر حرارت دهید.

8- سپس حرارت فر را به 180 درجه سانتی گراد كاهش دهید و 20 تا 25 دقیقه دیگر حرارت دهید یا تا زمانی كه مایه كیك بالا بیاید و طلایی رنگ شود.

9- كیك را از فر خارج كرده و بگذارید در قالب سرد شود. سپس آن را به قطعات مربع شكل تقسیم كنید و همرا با خامه میل كنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
به مجله اينترنتي و خانوادگي آشپز باشي خوش آمديد... شما نيز ميتوانيد با عضويت در سايت يكي از نويسندگان سايت باشيد...و مطالب مورد علاقه خود را در ديد همگان قرار دهيد Ashpazbashi Admin
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ماه عسل امسال بدون اجرای احسان علیخانی را میپسندید؟؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 172
  • کل نظرات : 251
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 238
  • آی پی امروز : 78
  • آی پی دیروز : 63
  • بازدید امروز : 1,003
  • باردید دیروز : 636
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,393
  • بازدید ماه : 5,160
  • بازدید سال : 32,421
  • بازدید کلی : 1,050,801
  • کدهای اختصاصی