close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کیک سیب هلندی

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


طرز تهیه کیک سیب هلندی

طرز تهیه کیک سیب هلندی

طرز تهیه کیک سیب هلندی
طرز تهیه کیک سیب هلندی
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 34 khanevadehh
    2 62 khanevadehh
    2 241 khanevadehh
    3 87 khanevadehh
    6 1873 khanevadehh
    1 67 khanevadehh
    1 92 khanevadehh
    1 46 khanevadehh
    1 35 khanevadehh
    1 40 khanevadehh
    1 108 khanevadehh
    1 50 khanevadehh
    0 66 atefe
    0 58 banafshe
    0 71 banafshe
    0 50 banafshe
    0 55 banafshe
    0 81 saghar
    0 58 saghar
    0 60 saghar

    طرز تهیه کیک سیب هلندی

    این مطلب رو در شنبه 13 فروردين 1390 ساعت: 17:02 در سایت قرار داده است.

    طرز تهیه کیک سیب هلندی

    كیك سیب به سبك هلندی را تجربه كنید.سیب‌‌ ها را بپزید، پوست آن ها را بگیرید، هسته های آن ها را جدا كرده و به برش های نازك تقسیم كنید. سپس آن ها را...

    طرز تهیه کیک سیب هلندی

     

    زمان تهیه: 20 دقیقه

    زمان پخت: 40 دقیقه

    مواد لازم برای 12 تا 16 قطعه مربع شكل:

    تخم مرغ                                               2 عدد

    شكر                                                175 گرم

    وانیل                                     نصف قاشق چایخوری

    كره                                                  85 گرم

    شیر                                             75 میلی گرم

    آرد                                               125 گرم

    دارچین                                   نصف قاشق چایخوری

    بیكینگ پودر                                 2 قاشق چایخوری

    خامه                                            75 میلی گرم

    سیب                                                   2 عدد

     

    طرز تهیه:

    1- فر را از قبل روی 200 درجه سانتی گراد، یا شماره ی 4 گاز، گرم كنید.

    2- تخم مرغ ، شكر و وانیل را در یك كاسه بزرگ آن قدر هم بزنید تا مایه ی خمیری سفت و ضخیمی به دست آید.

    3- كره را با شیر در یك قابلمه حرارت دهید. سپس آن را درون مایه ی تخم مرغی بالا بریزید و هم بزنید.

    4- آرد، دارچین و بیكینگ پودر را با هم الك كنید و به آرامی داخل مخلوط بالا بریزید.

    5- مخلوط را درون قالب کیک‌ چرب شده بریزید و سطح آن را صاف كنید.

    6- سیب‌‌ ها را بپزید، پوست آن ها را بگیرید، هسته های آن ها را جدا كرده و به برش های نازك تقسیم كنید. سپس آن ها را روی خمیر كیك بچینید (موقع چیدن به ته فرو می روند).

    7- یك قاشق چایخوری شكر روی خمیر كیك بپاشید و به مدت ده دقیقه آن را در فر حرارت دهید.

    8- سپس حرارت فر را به 180 درجه سانتی گراد كاهش دهید و 20 تا 25 دقیقه دیگر حرارت دهید یا تا زمانی كه مایه كیك بالا بیاید و طلایی رنگ شود.

    9- كیك را از فر خارج كرده و بگذارید در قالب سرد شود. سپس آن را به قطعات مربع شكل تقسیم كنید و همرا با خامه میل كنید.

    موضوع: کیک,
    برچسب ها : ,,,,,,,,,,
    تعداد بازديد : 744
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه کیک آمریکایی
    طرز تهیه پخت کیک یخچالی
    کیک خرما و نارگیل و گردو

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت