close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کیک آمریکایی

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


طرز تهیه کیک آمریکایی

طرز تهیه کیک آمریکایی

طرز تهیه کیک آمریکایی
طرز تهیه کیک آمریکایی
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 34 khanevadehh
    2 62 khanevadehh
    2 241 khanevadehh
    3 87 khanevadehh
    6 1873 khanevadehh
    1 67 khanevadehh
    1 92 khanevadehh
    1 46 khanevadehh
    1 35 khanevadehh
    1 40 khanevadehh
    1 108 khanevadehh
    1 50 khanevadehh
    0 66 atefe
    0 58 banafshe
    0 71 banafshe
    0 50 banafshe
    0 55 banafshe
    0 81 saghar
    0 58 saghar
    0 60 saghar

    طرز تهیه کیک آمریکایی

    این مطلب رو در جمعه 18 شهريور 1390 ساعت: 23:0 در سایت قرار داده است.

    کیک آمریکایی

    آرد و پکینگ پادر و شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم...

    مواد لازم برای کیک:
    آرد سفید=250 گرم
    شکر=175 گرم
    کره=150 گرم(و یا روغن جامد 120 گرم)
    پکینگ پادر=دو قاشق مرباخوری
    تخم مرغ=2 عدد
    شیر=یک پیمانه(یک لیوان معمولی)
    وانیل=1/2 قاشق چایخوری


    مواد لازم برای تزئین کیک:
    شیر=6 قاشق سوپخوری
    شکر=100 گرم
    کره=50 گرم
    عسل=50 گرم
    گردوی خرد شده=100 گرم
    زرده تخم مرغ=2 عدد


    طرز تهیه:
    آرد و پکینگ پادر و شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم ؛کره را کمی گرم کرده داخل تخم مرغها می ریزیم و هم می زنیم تا تخم مرغ و کره مخلوط گردد. شیر را اضافه می نماییم و مخلوط آرد و شکر را می ریزیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی بدست بیاید. قالب مناسبی را چرب کرده، آرد می پاشیم و مایه را در قالب می ریزیم؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتیمتر خالی بماند. عسل و 50 گرم کره و 100 گرم شکر و 6 قاشق سوپخوری شیر و نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد؛ دو عدد زرده تخم مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می ریزیم و هم می زنیم. وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می دهیم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم؛ قالب را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم؛ کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود؛ بعد قالب را بیرون می آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار می دهیم.. این کیک را می توان ساده بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب ریخته و طبخ می نمائیم.

    موضوع: کیک,
    برچسب ها : ,,,,,,
    تعداد بازديد : 1347
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه پخت کیک یخچالی
    طرز تهیه کیک سیب هلندی
    کیک خرما و نارگیل و گردو

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت