طرز تهیه کباب برزیلی
گوشت راسته گوسفند را ابتدا روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن را با پشت چاقو یا بیفتككوب، میكوبیم و آن را به صورت قطعات كوچك برش زده، داخل ظرفی كه در آن مخلوط روغنزیتون، پیاز، ماست و زعفران است برای مدت طولانی میخوابانیم...
مواد لازم:
گوشت راسته گوسفندی یك عدد
روغنزیتون دو قاشق غذاخوری
پیاز یك عدد
ماست در صورت تمایل
نمك، فلفل و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت راسته گوسفند را ابتدا روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن را با پشت چاقو یا بیفتككوب، میكوبیم و آن را به صورت قطعات كوچك برش زده، داخل ظرفی كه در آن مخلوط روغنزیتون، پیاز، ماست و زعفران است برای مدت طولانی میخوابانیم. سپس لای قطعات گوشت، ادویه ریخته و آنها را به صورت رول درمیآوریم. گوشتهای رول شده را به سیخ كشیده و برروی زغال یا حرارت گاز كباب میكنیم.
نكته:
البته این كباب ادویه مخصوص دارد كه از كشور برزیل وارد میشود