close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کباب برزیلی

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


طرز تهیه کباب برزیلی

طرز تهیه کباب برزیلی

طرز تهیه کباب برزیلی
طرز تهیه کباب برزیلی
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 30 khanevadehh
    2 59 khanevadehh
    2 235 khanevadehh
    3 84 khanevadehh
    6 1870 khanevadehh
    1 63 khanevadehh
    1 88 khanevadehh
    1 42 khanevadehh
    1 32 khanevadehh
    1 34 khanevadehh
    1 103 khanevadehh
    1 47 khanevadehh
    0 61 atefe
    0 55 banafshe
    0 66 banafshe
    0 47 banafshe
    0 52 banafshe
    0 77 saghar
    0 54 saghar
    0 56 saghar

    طرز تهیه کباب برزیلی

    این مطلب رو در سه شنبه 24 اسفند 1389 ساعت: 16:55 در سایت قرار داده است.

    طرز تهیه کباب برزیلی


    گوشت راسته گوسفند را ابتدا روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن را با پشت چاقو یا بیفتك‌كوب، می‌كوبیم و آن را به صورت قطعات كوچك برش‌ زده، داخل ظرفی كه در آن مخلوط روغن‌زیتون، پیاز، ماست و زعفران است برای مدت طولانی می‌خوابانیم...

    طرز تهیه کباب برزیلی

     


    مواد لازم:
    گوشت راسته گوسفندی یك عدد
    روغن‌زیتون دو قاشق غذاخوری
    پیاز یك عدد
    ماست در صورت تمایل
    نمك، فلفل و ادویه به میزان لازم

    طرز تهیه :
    گوشت راسته گوسفند را ابتدا روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن را با پشت چاقو یا بیفتك‌كوب، می‌كوبیم و آن را به صورت قطعات كوچك برش‌ زده، داخل ظرفی كه در آن مخلوط روغن‌زیتون، پیاز، ماست و زعفران است برای مدت طولانی می‌خوابانیم. سپس لای قطعات گوشت، ادویه ریخته و‌ آنها را به صورت رول درمی‌آوریم. گوشت‌های رول شده را به سیخ كشیده و برروی زغال یا حرارت گاز كباب می‌كنیم.

    نكته:
     البته این كباب ادویه مخصوص دارد كه از كشور برزیل وارد می‌شود

    موضوع: کباب ها,
    برچسب ها : ,,,
    تعداد بازديد : 601
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    روش پخت کباب قارچ و فلفل
    جوجه کباب با پنیر کبابی ( هالومی)
    کباب ترش

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت