close
تبلیغات در اینترنت

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 35 khanevadehh
    2 63 khanevadehh
    2 242 khanevadehh
    3 88 khanevadehh
    6 1875 khanevadehh
    1 69 khanevadehh
    1 93 khanevadehh
    1 47 khanevadehh
    1 37 khanevadehh
    1 41 khanevadehh
    1 110 khanevadehh
    1 51 khanevadehh
    0 68 atefe
    0 60 banafshe
    0 73 banafshe
    0 52 banafshe
    0 56 banafshe
    0 83 saghar
    0 59 saghar
    0 62 saghar

    این مطلب رو در چهارشنبه 3 فروردين 1390 ساعت: 16:29 در سایت قرار داده است.

    کباب بختیاری سنتی

    گردشگران خارجی به ویژه فرانسویان هنگام سفر به ایران و خطه عشایری چهارمحال و بختیاری همواره از غذای کباب بختیاری به خوبی یاد می کنند. دراین بین فرانسویانی که به چهارمحال و بختیاری سفر کرده اند هنگامی که برای غذاخوردن سفارش غذا می دهند، بدون درنگ نام از کباب بختیاری می برند و حتی برخی از آنها در آستانه صرف غذا نیز از سلف و نحوی پخت آن عکسبرداری و فیلم برداری می کنند.

    مواد لازم:
    فیله مرغ                                           5  عدد
     نمک و فلفل                                  به مقدار لازم
     زعفران                              2/1 قاشق چایخوری
    پیاز کوچک خلال شده                                 1 عدد
     روغن زیتون یا مایع                     3 قاشق سوپخوری 
     فیله گوساله برش خورده یا فیله گوسفند                 5 عدد
     نمک و فلفل                                  به مقدار لازم
     زعفران                              2/1 قاشق چایخوری
    ماست 1                                   قاشق سوپخوری
    پیاز کوچک خلال شده                              1   عدد
     روغن زیتون یا مایع                       3 قاشق سوپخوری
     سیخ کباب چوبی یا فلزی                       به مقدار کافی

    kabab-bakhtiari2_400


    طرز تهیه :
    ابتدا فیله ها را بدون اینکه برش بزنید با نمک و فلفل و خلال پیاز و زعفران مزه دار کنید سپس روغن را اضافه کنید مخلوط نمائید و در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت استراحت دهید . برای گوشت گوساله بهتر است 1 قاشق سوپخوری ماست هم به آن اضافه کنید تا رنگ قرمزی گوشت به صورتی خوشرنگ تبدیل شود . سپس بصورت حلقه ای دور خود بپیچید و در سیخ فرو کنید به اینصورت که یک مرغ، یک فیله گوسفند، یک در میان در هر سیخ می توانید 4 تا 5 عدد گوشت فیله بزنید . در صورتی که بتوانید و امکانات ایجاب می کند بر روی آتش کباب می کنیم در دیس می کشیم و در کنار آن گوجه فرنگی کباب شده و حلقه لیمو ترش قرار می دهیم در صورت نداشتن امکانات کباب کردن با مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم سرخ می کنیم و به شکل فوق آنرا تزئین می کنیم این کباب هم از نظر مزه و هم از نظر شکل ظاهر زیبا و خوشمزه می باشد در ضمن می توانید در فر هم کباب کنید . در صورت نداشتن فیله گوسفند می توان برشهای باریکی هم اندازه فیله گوسفند از فیله گوساله استفاده کرد

    موضوع: کباب ها,
    برچسب ها : ,
    تعداد بازديد : 552
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه کباب برزیلی
    روش پخت کباب قارچ و فلفل
    جوجه کباب با پنیر کبابی ( هالومی)
    کباب ترش

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت