close
تبلیغات در اینترنت
جوجه کباب با پنیر کبابی ( هالومی)

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


جوجه کباب با پنیر کبابی ( هالومی)

جوجه کباب با پنیر کبابی ( هالومی)

جوجه کباب با پنیر کبابی ( هالومی)
جوجه کباب با پنیر کبابی ( هالومی)
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 33 khanevadehh
    2 62 khanevadehh
    2 239 khanevadehh
    3 87 khanevadehh
    6 1873 khanevadehh
    1 66 khanevadehh
    1 91 khanevadehh
    1 46 khanevadehh
    1 35 khanevadehh
    1 40 khanevadehh
    1 108 khanevadehh
    1 50 khanevadehh
    0 66 atefe
    0 58 banafshe
    0 69 banafshe
    0 50 banafshe
    0 55 banafshe
    0 80 saghar
    0 57 saghar
    0 59 saghar

    جوجه کباب با پنیر کبابی ( هالومی)

    این مطلب رو در جمعه 20 اسفند 1389 ساعت: 11:08 در سایت قرار داده است.

    طرز تهیه

    سینه را به قطعات منظم خرد کرده , در یک کاسه رنده پوست لیمو, آبلیمو, آب انگور , شکر و دارچین و نمک را مخلوط می کنیم . قطعات مرغ را برای مدت یک ساعت در این سس می خوابانیم پنیر هالومی را به قطعات یکدست برش داده مرغ ها را از سس خارج کرده , به ترتیب یک تکه مرغ و یک تکمه پنیر کبابی داخل سیخ (مطابق شکل ) چوبی می زنیم . سیخ های کباب را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه زیر گریل یا روی کباب پز قرار داده در مدت زمان پخت با یک قلم مو , روی کبابها را با باقیمانده سس مزه دار می کنیم . هنگامیکه کبابها طلایی شدند, آماده سرو می باشند .

    موضوع: کباب ها,
    برچسب ها : ,,
    تعداد بازديد : 594
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه کباب برزیلی
    روش پخت کباب قارچ و فلفل
    کباب ترش

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت