close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه فسنجان گیلانی

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


طرز تهیه فسنجان گیلانی

طرز تهیه فسنجان گیلانی

طرز تهیه فسنجان گیلانی
طرز تهیه فسنجان گیلانی
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 36 khanevadehh
    2 64 khanevadehh
    2 244 khanevadehh
    3 91 khanevadehh
    6 1876 khanevadehh
    1 70 khanevadehh
    1 95 khanevadehh
    1 48 khanevadehh
    1 39 khanevadehh
    1 43 khanevadehh
    1 112 khanevadehh
    1 52 khanevadehh
    0 69 atefe
    0 61 banafshe
    0 75 banafshe
    0 54 banafshe
    0 57 banafshe
    0 84 saghar
    0 61 saghar
    0 63 saghar

    طرز تهیه فسنجان گیلانی

    این مطلب رو در سه شنبه 24 اسفند 1389 ساعت: 16:52 در سایت قرار داده است.

    گیلانى ها فسنجان را همیشه ترش می پسندند، اما در صورتی كه بخواهیم فسنجان را شیرین كنیم، دو قاشق شكر در آخر كار به خورش اضافه می کنیم...

    طرز تهیه فسنجان گیلانی

    مواد لازم برای 7 نفر:
    مرغابى یا اردك یا مرغ درشت                                  یک عدد

    مغز گردوی چرخ شده                                         750 گرم

    رب انار ترش                                        3 قاشق غذاخورى

    نمك و فلفل                                                به اندازه كافى
      

    طرز تهیه با مرغ:
    گردوی چرخ شده را با 3 یا 4 لیوان آب و رب انار ترش مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا 2 یا 3 ساعت آهسته بجوشد. گاهى هم خورش را هم می زنیم تا ته نگیرد و بوى خامى گردو از بین برود.سپس مرغ را درسته یا به چهار قطعه تقسیم كرده و همراه با نمك و فلفل و کمی آب می گذاریم تا كاملا بپزد.

    بعد از اینکه مرغ پخت، آن را به خورش اضافه می کنیم. سپس صبر می کنیم تا خورش به روغن بیفتد و آب آن کم شود و به اصطلاح جا بیفتد.

    طرز تهیه با مرغابی یا اردک:
    برای این کار مرغابى را کاملا پاك کرده و می شوییم. گردوی چرخ شده، مرغابى، آب و کمی نمک و فلفل را با هم در قابلمه می ریزیم و می گذاریم بپزد. وقتى مرغابى كمى پخت، رب انار را به آن اضافه می کنیم. سپس صبر می کنیم تا خورش به روغن بیفتد و آب آن کم شود و به اصطلاح جا بیفتد.

    گیلانی ها فسنجان را به چه شکلی می خورند؟
    در گیلان، معمولا فسنجان را با مرغابى یا اردك تهیه می كنند. گیلانى ها فسنجان را همیشه ترش می پسندند، اما در صورتی كه بخواهیم فسنجان را شیرین كنیم، دو قاشق شكر در آخر كار به خورش اضافه می کنیم. همچنین در صورت تمایل دو یا سه عدد بادنجان را پوست كنده و سرخ می کنیم. وقتى كه فسنجان كاملا جا افتاد، بادنجان های سرخ شده را به آن اضافه می كنیم و بعداز یك جوش برمی داریم.در گیلان، فسنجان ترش با كته و ماهى شور یا ماهى دودى خورده می شود. ترب سفید هم از مخلفات سر سفره در کنار این غذاست.

    موضوع: خورشت ها,
    برچسب ها : ,,
    تعداد بازديد : 804
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    خورشت مرغ مکزیکی
    طرز تهیه خورشت نارنگی
    خورشت لوبيا سبز
    خورش قيمه خلال و زرشك

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت