loading...
آشپزباشی-Ashpazbashi
مجله اینترنتی آشپزباشی

به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

Welcome to Ashpazbashi web

 

www.Ashpazbashi.rzb.ir

********************************************************************

امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

 

آخرین ارسال های انجمن
Sarashpaz بازدید : 12054 چهارشنبه 03 فروردین 1390 نظرات (4)

 
 
 
دسر پاناکوتا
 
پاناكوتا دسری خوشمزه است كه به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده كرد.
در نتیجه حالا كه در فصل پاییز هستیم، بهترین انتخاب ژله انار و همچنین دانه‌های میوه انار است. به این صورت، دسر هم ظاهری خوش‌رنگ و لعاب و هم طعم و مزه‌ای دلپذیر خواهد داشت.
مواد لازم برای 8 نفر:
- پودر ژله انار 100 گرم یا یك بسته
- انار یك عدد درشت (دان كنید)
- خامه 300 گرم
- شیر 160 میلی لیتر یا دو سوم پیمانه
- شكر 55 گرم یا یك چهارم پیمانه
- پودر ژلاتین 2 قاشق چای خوری
- وانیل یك چهارم قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
ابتدا كف و دیواره‌های قالب مناسب دسر را با مقدار كمی روغن مایع چرب كنید. اگر میزان روغن برای چرب كردن قالب زیاد بود، اضافی آن را با دستمال كاغذی پاك كنید (این كار برای برگرداندن دسر به صورت قالبی انجام می‌شود).
حالا در كاسه بلوری نصف میزان پودر ژله را ابتدا در نصف پیمانه آب‌جوش حل كرده، سپس نصف پیمانه آب سرد به آن اضافه كنید؛ پس از اینكه پودر به طور كامل در آب حل شد، نیمی از دانه‌های انار را در داخل مایه ژله بریزید و سپس كل مایه را به قالب دسر منتقل كنید.
قالب را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. نیم ساعت قبل از پایان این مدت، شروع به درست كردن مایه خامه‌ای كنید.
برای این منظور شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند. شكر و پودر ژلاتین را نیز به آن اضافه كنید و آن قدر هم بزنید تا شكر و ژلاتین در مواد حل شود ولی مراقب باشید مایه نجوشد.
بعد وانیل را به آنها افزوده و دوباره مخلوط كنید. حالا مایه را از یك صافی فلزی عبور دهید تا دانه‌های ژلاتینی كه حل نشده، روی صافی باقیمانده و مایه‌ای صاف و یكنواخت حاصل شود.
پس مایه را كنار بگذارید تا سرد شود. پس از آن، ژله را از یخچال بیرون آورید و مایه خامه‌ای را روی آن بریزید و دوباره به یخچال برگردانید و مدت 3 ساعت در آن قرار دهید تا خامه سفت شود. پس از این مدت دوباره با بقیه پودر ژله مایه ژله‌ای آماده كنید و بعد از ریختن باقیمانده دانه‌های انار، سطح خامه‌ای را با ژله بپوشانید و آن را دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله رویی ببندد.
در پایان، قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید. برای این منظور ابتدا دست‌تان را با آب سرد خیس كنید، سپس به دور دیواره قالب بكشید و قالب را برگردانید.
نكته: اگر هنگام برگرداندن قالب دسر به طور كامل برنگشت، روی آن را با تكه‌های ژله چسبیده به كف قالب تزئین كنید.
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط sara در تاریخ 1392/02/14 و 9:47 دقیقه ارسال شده است

سلام خانم زهرا و دوستان دیگه . دستور تهیه چند دسر رو دیدخ بودم امیدوارم به درد شما هم بخوره . می تونین روی این لینک کلیک کنین

http://blog.bazar.ir/2447
شکلک

این نظر توسط ranya در تاریخ 1392/01/19 و 14:17 دقیقه ارسال شده است

مرسیییییییییییییییییییییییی از دسرهای خیلی خوب و خوشمزه تون لطفا بیشتر دسرهای خارجی آموزش بدید ممنون سایتتون عالیه موفق باشیدشکلکشکلکشکلکشکلک

این نظر توسط کیانوش در تاریخ 1391/07/04 و 10:54 دقیقه ارسال شده است

سلام.

از شما تشکر می کنم بابت دستور تهیه دسر پاباکوتا.

لطفاً وازه لاتین را در برچسب اصلاح کنید.
panacotta صحیح است.

شکلک

این نظر توسط زهرا در تاریخ 1348/10/11 و 15:09 دقیقه ارسال شده است

سلام ازتون ممنونم همچنين از دسر خوبتون ولي سعي كنيد دسرايي را اموزش بدين كه ساده باشن و مواد تشكيل دهنده دسر راحت تو هر خونه اي پيدا بشه موفق باشيد. شکلکشکلکشکلک
به وبلاگ ما هم سري بزنيد شکلک


کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
به مجله اينترنتي و خانوادگي آشپز باشي خوش آمديد... شما نيز ميتوانيد با عضويت در سايت يكي از نويسندگان سايت باشيد...و مطالب مورد علاقه خود را در ديد همگان قرار دهيد Ashpazbashi Admin
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ماه عسل امسال بدون اجرای احسان علیخانی را میپسندید؟؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 172
  • کل نظرات : 251
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 238
  • آی پی امروز : 21
  • آی پی دیروز : 99
  • بازدید امروز : 111
  • باردید دیروز : 886
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,171
  • بازدید ماه : 2,096
  • بازدید سال : 29,357
  • بازدید کلی : 1,047,737
  • کدهای اختصاصی