loading...
آشپزباشی-Ashpazbashi
مجله اینترنتی آشپزباشی

به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

Welcome to Ashpazbashi web

 

www.Ashpazbashi.rzb.ir

********************************************************************

امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

 

آخرین ارسال های انجمن
Sarashpaz بازدید : 1627 جمعه 20 اسفند 1389 نظرات (0)

مواد لازم برای خمیر پای:
آرد کیک= یک لیوان
نمک = یک هشتم قاشق مرباخوری
کره سرد=یک سوم لیوان
آب یخ= ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
مواد داخل پای:
آرد کیک= یک سوم لیوان
شکر= یک و یک چهارم لیوان
گردوی خردشده= یک سوم لیوان (در صورت دلخواه)
دارچین= نصف قاشق مرباخوری
جوز هندی=یک چهارم قاشق مرباخوری
ریواس تازه خرد شده= ۴لیوان
موادلازم برای روی پای:
آرد کیک= یک لیوان
شکر= دو سوم لیوان
کره سرد= نصف لیوان
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
یک لیوان آرد و نمک را مخلوط کنید و یک سوم لیوان کره سرد را با چنگال به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خرده نان درآید.
آب به اندازه ای اضافه کنید که خمیر خیس شود.
خمیر را به شکل توپ درآورید و روی سطح آغشته به آرد بازکنید سپس روی قالب مناسب پهن کنید و محکم به کناره های ظرف فشار دهید خمیری که از لبه قالب اضافه آمده را ببرید.
خمیر پای را کنار بگذارید.
همه مواد داخل پای را باهم خوب مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
مواد روی پای را باهم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید، سپس روی پای بریزید.
لبه پای را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت یک ساعت تا زمانی که روی آن طلایی و مواد داخل آن شروع به جوشیدن کند در فر قرار دهید

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
به مجله اينترنتي و خانوادگي آشپز باشي خوش آمديد... شما نيز ميتوانيد با عضويت در سايت يكي از نويسندگان سايت باشيد...و مطالب مورد علاقه خود را در ديد همگان قرار دهيد Ashpazbashi Admin
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ماه عسل امسال بدون اجرای احسان علیخانی را میپسندید؟؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 172
  • کل نظرات : 251
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 238
  • آی پی امروز : 76
  • آی پی دیروز : 63
  • بازدید امروز : 999
  • باردید دیروز : 636
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,389
  • بازدید ماه : 5,156
  • بازدید سال : 32,417
  • بازدید کلی : 1,050,797
  • کدهای اختصاصی