loading...
آشپزباشی-Ashpazbashi
مجله اینترنتی آشپزباشی

به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

Welcome to Ashpazbashi web

 

www.Ashpazbashi.rzb.ir

********************************************************************

امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

 

آخرین ارسال های انجمن
Sarashpaz بازدید : 1097 سه شنبه 17 اسفند 1389 نظرات (1)

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

آرد سفید :سه ونیم الی ۴ پیمانه

آب :یک پیمانه

شکر برای خمیر :یک قاشق غذا خوری

وانیل:کمی

شکر برای مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری

مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری

آب ولرم : نصف استکان

روغن مایع :یک چهارم پیمانه

مواد لازم برای کرم پیراشکی

آرد سفید:نصف پیمانه

شکر :یک پیمانه

آب :یک  پیمانه

وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه : 

ابتدا مایه خمیر وشکر را  با نصف استکان آب ولرم مخلوط می کنیم(.بهتر است ظرف فلزی نباشد )وبعد روی آنر امی پوشانیم ودر جای گرم می گذاریم بعد از حدود ده دقیقه حجم ان دو برابر می شود .

روغن و ۱ پیمانه آب  وشکر را با کمی وانیل (در صورت دلخواه ) به هم می زنیم و مایه خمیر وآرد را به ان اضافه می کنیم .البته آرد را به تدریج به آن اضافه می کنیم تا زمانی که به دست نچسبد.

نکته مهم :در ابتدای اضافه کردن آرد همیشه با قاشق آرد را با بقیه مواد مخلوط کنید تا زمانی که اونقدر خمیر سنگین شود که نتونید با قاشق به هم بزنید اینطوری دستتون خمیری نمی شه و گول نمی خورید ومرتب آرد اضافه نمی کنید،حالا روی خمیر را می پوشانیم ودر جایی  گرم می گذاریم تا حجم آن دوبرابر شود .

سپس با وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز می کنیم .وبا ته لیوان قالب دایره ای می زنیم .آنها در سینی می چینیم ومجددا حدود ده تا پانزده دقیقه نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود .

در مدت ور اومدن خمیر، کرم پیراشکی را درست می کنیم .آرد وشکر را مخلوط می کنیم وبعد آب را کم کم به آن اضافه می کنیم .تا یکدست شود .وروی حرارت ملایم می گذاریم وهم می زنیم تا بوی خامی آرد برودوغلیظ شود ودر آخر هم وانیل را به آن اضافه می کنیم .(غلظت اون باید شبیه ماست  چکیده بشه )

در یک ماهیتابه بزرگ وبا دیواره بلند به اندازه کافی روغن می ریزیم لازم نیست روغن روی پیراشکی ها را بگیره .وقتی روغن کاملا داغ شد پیراشکی ها را در ماهیتابه می چینیم و به اون دست نمی زنیم تا پف کنه ویکطرف اون سرخ بشه بعد اونها را برمی گردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه.

.پیراشکی ها در صافی می گذاریم تا روغن اون بره و وقتی کمی خنک شد در کنار اون ها شکافی ایجاد می کنیم وبه اندازه یک قاشق کرم داخل شکاف می گذاریم

می تونیم برای زیبایی وخوشمزه گی روی پیراشکی ها را با پودر قند ویا شکلات آب شده تزیین کنیم .

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط Design74.ir در تاریخ 1348/10/11 و 1:23 دقیقه ارسال شده است

طراحی سایت شخصی و اختصاصی با قیمت عالی و امکانات باور نکردنی.
هاست رایگان
دامنه ir رایگان
1 ماه پشتیبانی آنلاین
طراحی حرفه ای
همین حالا سایت خود را سفارش دهید.
به وبلاگ دل نبندید این یک فرصت واقعا ویژه است .
برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت مراجعه کنید.
Design74.ir


کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
به مجله اينترنتي و خانوادگي آشپز باشي خوش آمديد... شما نيز ميتوانيد با عضويت در سايت يكي از نويسندگان سايت باشيد...و مطالب مورد علاقه خود را در ديد همگان قرار دهيد Ashpazbashi Admin
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ماه عسل امسال بدون اجرای احسان علیخانی را میپسندید؟؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 172
  • کل نظرات : 251
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 238
  • آی پی امروز : 50
  • آی پی دیروز : 55
  • بازدید امروز : 127
  • باردید دیروز : 166
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 881
  • بازدید ماه : 3,648
  • بازدید سال : 30,909
  • بازدید کلی : 1,049,289
  • کدهای اختصاصی