loading...
آشپزباشی-Ashpazbashi
مجله اینترنتی آشپزباشی

به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

Welcome to Ashpazbashi web

 

www.Ashpazbashi.rzb.ir

********************************************************************

امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

 

آخرین ارسال های انجمن
Sarashpaz بازدید : 835 چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390 نظرات (0)

طرز تهیه نان فوکاسیو ایتالیایی

در این بخش شما را با طرز تهیه نان فوکاسیا(Focaccia Bread) یا فوکاسیو که نوعی نان ایتالیایی است آورده آشنا می نماییم

طرز تهیه نان فوکاسیو ایتالیایی

مواد لازم:
آرد سبوس ‌دار                         یک فنجان(160 گرم)
آرد سفید                                دو فنجان(320 گرم)
آب                                               140 گرم
آب برای حل کردن مخمر نان                       40 گرم
خمیر مایه(مخمر نان)              یک قاشق غذاخوری
شکر        یک قاشق غذاخوری سرصاف(برای مخمر نان)
روغن مایع                             3 قاشق غذاخوری
آویشن و اکلیل کوهی           از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک                                یک قاشق مرباخوری
پودر سیر                            نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون              مقداری برای مالیدن روی سطح نان

 

 طرز تهیه :
40 گرم آب را به درجه حرارت 40 تا 50 درجه رسانده و مخمر نان و شکر را در آن خوب حل کرده و ده دقیقه استراحت می ‌دهیم.
تا وقتی مخمر نان به عمل آید، 140 گرم آب را به حرارت 40 تا 50 درجه رسانده و سپس آن‌ را در ظرفی ریخته و روغن، نمک، پودر سیر، آویشن و رزماری و مخمر حل شده را در آن می ‌ریزیم و آرد را هم به آن اضافه کرده و خمیر را ورز می ‌دهیم.

اگر متوجه شدید مقدار آب کم یا زیاد است می ‌توانید مقداری آب یا آرد به آن اضافه کنید. برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به انگشت تان مقداری روغن به دست تان مالیده و خمیر را ورز دهید. سپس خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به صورت گلوله درآورید و در یک سینی که سطح آن را چرب کرده قرار دهید و پس از مالیدن مقداری روغن روی سطح خمیر با نایلون بپوشانید و در جای نسبتا گرم قرار داده تا خمیر پف کرده و ور بیاید.

اگر هوای آشپزخانه سرد است می ‌توانید قسمت پایین فر را برای یک دقیقه روشن کرده و پس از خاموش کردن، خمیر را در داخل فر قرار دهید. زمان ورآمدن خمیر بستگی به حرارت محیط و مخمر دارد. پس هر 15 دقیقه آن را چک کنید. زمانی که حجم خمیر دو برابر شد می‌ توان گفت که خمیر آماده ی پخت است. خمیر را مدت نیم ‌ساعت در یخچال قرار می ‌دهیم تا سرد و سفت شود و راحت ‌تر روی پارو پهن کنیم. اگر می‌ خواهید نان را روز بعد طبخ کنید حتما باید خمیر را در یخچال قرار بدهید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
به مجله اينترنتي و خانوادگي آشپز باشي خوش آمديد... شما نيز ميتوانيد با عضويت در سايت يكي از نويسندگان سايت باشيد...و مطالب مورد علاقه خود را در ديد همگان قرار دهيد Ashpazbashi Admin
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ماه عسل امسال بدون اجرای احسان علیخانی را میپسندید؟؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 172
  • کل نظرات : 251
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 238
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 78
  • بازدید امروز : 10
  • باردید دیروز : 1,009
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 10
  • بازدید ماه : 5,176
  • بازدید سال : 32,437
  • بازدید کلی : 1,050,817
  • کدهای اختصاصی