close
تبلیغات در اینترنت
ژله آکواریوم

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


ژله آکواریوم

ژله آکواریوم

ژله آکواریوم
ژله آکواریوم
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 33 khanevadehh
    2 62 khanevadehh
    2 239 khanevadehh
    3 87 khanevadehh
    6 1873 khanevadehh
    1 66 khanevadehh
    1 91 khanevadehh
    1 46 khanevadehh
    1 35 khanevadehh
    1 40 khanevadehh
    1 108 khanevadehh
    1 50 khanevadehh
    0 66 atefe
    0 58 banafshe
    0 69 banafshe
    0 50 banafshe
    0 55 banafshe
    0 80 saghar
    0 57 saghar
    0 59 saghar

    ژله آکواریوم

    این مطلب رو در سه شنبه 17 اسفند 1389 ساعت: 11:52 در سایت قرار داده است.

     

    مواد لازم : 

    شیر                             یک و نیم لیوان

    شکر                            یک سوم لیوان

    خامه صبحانه                  50 گرم

    وانیل                            یک هشتم قاشق چایخوری

    پودر ژلاتین                     12 گرم

    ژله آبی                        یک و نیم بسته 

    باستیل دریای                برای تزیین

    طرز تهیه ی کرم وانیلی:

    یک چهارم لیوان آب سرد رو با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار میدیم تا ژلاتین حل بشه .

    شیر و شکر رو روی حرارت قرار میدیم تا شکر حل بشه و بعد از روی حرارت بر میداریم .

    بعد از این که خنک شد ، ژلاتین حل شده و خامه و وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار میدیم تا کرم بسته بشه و بعد روش رو با توجه به وسایلی که دارین و با سلیقه ی خودتون تزیین میکنین .

    پور ژله ی آبی رو هم با یک و نیم لیوان آب جوش حل کرده و سه چهارم لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و تو یخچال قرار میدیم تا کاملا سرد بشه و غلظتش مثل سفیده ی تخم مرغ بشه . بعد رو کرم وانیلی ریخته و میذاریم یخچال تا بسته بشه . 

    اگه دوست دارین سطح ژله موج دار بشه که یه خورده بیشتر بهش زمان میدیم تا نیم بند بشه و بعد روی کرم وانیلی میریزیم که حالت صاف و یکدست نداشته باشه . 

    البته چون پاستیل های نواری صورتی من سبک بودن ، من اول یه لایه ی نازک از ژله ی آبی رو روی کرم وانیلی ریختم و اجازه دادم که ببنده و پاستیل ها ثابت بشن و بعد بقیه اش رو ریختم روش . 

    موضوع: دسرهای خارجی,
    برچسب ها : ,
    تعداد بازديد : 1736
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه آیس پک (قورباغه مایوس)
    طرز تهیه کرم کاستارد با ژله
    طرز تهیه کارامل و ژله و میوه
    طرز تهیه ترافل شکلات| آشپزباشی
    طرز تهیه دسر پاناکوتا
    طرز تهیه دسر پرتقال
    طرز تهیه دسر شارلوت
    دسر تیرامیسو Tiramisu
    دسر پای ریواس
    دسر نسکافه

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت