close
تبلیغات در اینترنت
استیک گوشت گوساله همراه با سس سالسای تند و سالاد رازیانه

برای حمایت از ما روی تبلیغات کلیک کنید


استیک گوشت گوساله همراه با سس سالسای تند و سالاد رازیانه

استیک گوشت گوساله همراه با سس سالسای تند و سالاد رازیانه

استیک گوشت گوساله همراه با سس سالسای تند و سالاد رازیانه
استیک گوشت گوساله همراه با سس سالسای تند و سالاد رازیانه
آموزش و کدنویسی فایل های گرافیک وردپرس گالری عکس قالب سایت
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما
  • طرز تهیه سوپ مدیترانه ای
  • دانلود آلبوم آهنگ طرفدار شادمهر
  • ایده‌هایی برای دکوراسیون
  • پیتزا لوبیا با گوشت چرخ کرده
  • طرز تهیه سالاد كرادو
  • آهنگ فوق العاده زیبای عشق با صدای گوگوش(ریمیکس)
  • طرز تهیه کلوچه سیب
  • آهنگ دست عمو با صدای مهدی احمدوند
  • محرم الحسینی
  • بیوگرافی ترانه علیدوستی
  • محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    مجله اینترنتی آشپزباشی

    به مجله اینترنتی آشپزباشی خوش آمدید

    Welcome to Ashpazbashi web

     

    www.Ashpazbashi.rzb.ir

    ********************************************************************

    امیدوارم لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید...

     

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 35 khanevadehh
    2 63 khanevadehh
    2 242 khanevadehh
    3 88 khanevadehh
    6 1875 khanevadehh
    1 69 khanevadehh
    1 93 khanevadehh
    1 47 khanevadehh
    1 37 khanevadehh
    1 41 khanevadehh
    1 110 khanevadehh
    1 51 khanevadehh
    0 68 atefe
    0 60 banafshe
    0 73 banafshe
    0 52 banafshe
    0 56 banafshe
    0 83 saghar
    0 59 saghar
    0 62 saghar

    استیک گوشت گوساله همراه با سس سالسای تند و سالاد رازیانه

    این مطلب رو در پنجشنبه 19 اسفند 1389 ساعت: 12:32 در سایت قرار داده است.

    استیک گوشت گوساله همراه با سس سالسای تند و سالاد رازیانه

    برای تهیه استیک :
    فیله گوشت را بصورت استیک های باریک ببرید.
    تکه های گوشت را به روغن، سیر خرد شده، سبزی، نمک و فلفل آغشته کنید.
    در ماهیتابه کاملاً داغ، ابتدا یک طرف استیک را به مدت یک دقیقه و سپس طرف دیگر را به مدت نیم دقیقه سرخ کنید.
    آنها را روی بشقاب چیده، رویشان سس سالسا بریزید، سالاد رازیانه را روی استیک ها و سیب زمینی روستی را در کنار بشقاب قرار دهید.
    غذا آماده سرو است.
    برای تهیه سس سالسای تند :
    جعفری، دانه کیپر، سیر، فلفل چیلی و پیاز قرمز را ریز خرد کنید.
    بقیه مواد را اضافه کرده و به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید.
    برای تهیه سالاد رازیانه:
    رازیانه ها را با استفاده از پوست کن باریک و ریز خرد کنید.
    برای طعم دار کردن و بمنظور جلوگیری از قهوه ای شدن رازیانه، آب نصف یک عدد لیموترش را روی آن بریزید.
    برگ رازیانه خرد شده، خامه ترش و جوانه دانه آفتابگردان را بخوبی مخلوط کنید.
    پس از اضافه کردن نمک و فلفل، آماده سرو است.
    برای تهیه سیب زمینی روستی :
    سیب زمینی ها را با پوست آب پز کنید. بهتر است از روز قبل آنها را آماده نمایید.
    سیب زمینی را رنده کرده، به آن نمک، فلفل و آویشن خرد شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید.
    مخلوط را مانند نان شیرینی پهن کرده، به مدت 5 دقیقه با شعله ملایم روی ماهیتابه قرار دهید تا ترد و طلائی شود.
    روستی را به بشقابی منتقل کنید تا از هم باز نشود، سپس به آرامی، روی دیگر آن را سرخ کنید.
    5 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا تُرد و طلائی شود.
    پس از آماده شدن آن را به 4 قسمت تقسیم کنید.

    مناسب برای: 
    ۴
    مواد لازم: 
    • مواد لازم برای تهیه استیک :
    • 800 گرم فیله گوشت گوساله، هر تکه 200 گرم
    • یک قاشق غذاخوری آویشن
    • یک قاشق غذاخوری اورگانو
    • 2 حبه سیر
    • ¼ پیمانه روغن زیتون
    • نمک و فلفل به میزان لازم
    • مواد لازم برای تهیه سس سالسای تند :
    • ¼ پیمانه جعفری ایتالیایی
    • ¼ پیمانه دانه کیپر ریز
    • یک حبه سیر
    • یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، دانه ها را جدا کنید
    • ¼ پیمانه پیاز قرمز
    • ¼ پیمانه آب لیمو
    • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • ½ قاشق غذاخوری نمک دریایی
    • یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای
    • مواد لازم برای تهیه سالاد رازیانه :
    • 2 عدد رازیانه کوچک، باریک خرد شده
    • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
    • یک قاشق غذاخوری برگ رازیانه
    • 2 قاشق غذاخوری خامه ترش
    • نمک و فلفل به میزان لازم
    • 90 گرم جوانه دانه آفتابگردان
    • مواد لازم برای تهیه سیب زمینی روستی :
    • 600 گرم سیب زمینی قرمز
    • یک قاشق غذاخوری آویشن
    • 2 قاشق چایخوری نمک
    • روغن نباتی برای سرخ کردن
    • پودر فلفل سیاه تازه به میزان لازم
    چه چیزی بخرید: 

    فیله گوشت گوساله، جعفری ایتالیایی، دانه کیپر، رازیانه، جوانه دانه آفتابگردان

    نام انگلیسی این غذا: 
    Seared Fillet of Beef with Salsa Picante & Fennel Salad

    موضوع: استیک,
    برچسب ها : ,
    تعداد بازديد : 928
    نظرات()

    مطالب مرتبط

    طرز تهیه استیک شاورما
    استیک کوردن بلوی فرانسوی

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    کلیه حقوق مادی و معنوی نزد (( آشپزباشی-Ashpazbashi )) محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از مطالب پیگرد قانونی دارد.
    خرمشهر کیدز لاولی کیدز پسران شیاطین سیاه

    تصویر ثابت

    تصویر ثابت